Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви вчера, че бившият му адвокат Майкъл Коен е

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви вчера, че бившият му адвокат Майкъл Коен е
Коментари Харесай

Тръмп отвърна на удара: Бившият ми адвокат наговори куп лъжи пред Конгреса

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви през вчерашния ден, че бившият му юрист Майкъл Коен е предал на издатели книга, в която го разказва в удобна светлина, в прорез със свидетелските му показания пред Конгреса, съобщи Асошиейтед прес.

В Туитър Тръмп написа, че непубликуваният ръкопис на Коен е " любовно писмо " към него и че Конгресът би трябвало да изиска този текст като доказателство, че показанията на юриста тази седмица са били " измамнически " и " нечестни ".

Коен сподели пред комисия на Камарата на представителите, че Тръмп е " расист ", " лъжец " и " шарлатанин ". Той свидетелства, че Тръмп е употребявал вътрешния си кръг, с цел да прикрива изказвания, за извънбрачни връзки, които го уязвяват политически, и че е лъгал за бизнес ползите си с Русия в предизборната акция през 2016 година

" Конгресът би трябвало да изиска копие от новата книга на Майкъл Коен, даден на издатели наскоро ", написа Тръмп в Туитър. " Ще ви се завъртят главите, като видите лъжите, превратното показване и несъответствията с показанията му в четвъртък. Все едно е различен човек! Той е изцяло компрометиран! ", написа novini.bg.
Коен даде показания обществено пред конгресната комисия за контрол в сряда и при закрити врата пред комисията по разузнаването в четвъртък.
Според известия от предходната година Коен е подготвил книга, удобна за Тръмп, и е имал сделка с издателство " Хачит ", преди проблемите му със закона да сложат завършек на договорката.

Говорителят на Коен Лани Дейвис сподели през вчерашния ден, че Коен е получил " забележителен задатък " преди близо година за " предложение за книга за това по какъв начин той възприема Доналд Тръмп. В следствие Коен предпочел да не продължава да работи по това ". Дейвис добави, че " президентът още веднъж излъга ".

В показанията си пред конгресната комисия в сряда Коен удостовери, че се е опитал да продаде книга, озаглавена " Trump Revolution: From the Tower to the White House, Understanding Donald J. Trump " (Революцията Тръмп: от Тръмп тауър до Белия дом, по какъв начин да разбираме Доналд Тръмп ",без до прецизира на коя дата, съобщи Франс прес.

Сайтът " Дейли бийст " заяви за този план през май предходната година. Сайтът уточни, че бъдещият издател " Сентър стрийт " се е отдръпнал откакто ФБР претърси офисите и дома на Коен през април м. година

В началото на 2018 година Коен към момента беше непосредствен с Тръмп и се смяташе за специалист в президентството. Затова книгата по всяка възможност щеше да е ласкателна към стопанина на Белия дом, показва Агенция Франс Прес.

На връщане от Виетнам, президентът загатна през вчерашния ден в Туитър, че е виждал най-малко част от ръкописа, избран като " любовно писмо до Тръмп ".

По-малкият наследник на Тръмп Доналд младши, също акцентира в туит, че Коен " предложи книга, в която споделя, че Доналд Тръмп не е измамник ", изпълнена с " хвалебствия " към татко му и упрекна юриста, че е сменил лагера, откакто е бил подработен от демократите.

Очаква се през май Коен да стартира да излежава тригодишна присъда. В сряда той сподели пред комисията по надзора: " Невероятно е, че бях дотолкоз замаян от Доналд Тръмп, че бях податлив да правя неща в негов интерес, за които знаех, че са изцяло неправилни ".

Запитан от народен представител републиканец дали в този момент, когато е лишен от адвокатски права и без приходи, е подготвен да се ангажира в никакъв случай да не написа книга, Коен отговори просто " не ".

Това не е първият някогашен юрист на президент, обърнал се против него. Джон Дийн - някогашен юридически консултант на президента Ричард Никсън, свидетелства против него в аферата Уотъргейт, а след това написа няколко книги, напомня Агенция Франс Прес.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР